Hvad er en salgsstyrke lejer?
Hvad er en salgsstyrke lejer?

Video: Hvad er en salgsstyrke lejer?

Video: Hvad er en salgsstyrke lejer?
Video: 72-årige Tove fupper telefon-svindlere - DR Nyheder 2024, April
Anonim

Det er, hvor en enkelt forekomst af softwaren kører på en server, der betjener flere klientorganisationer ( lejere ). Det er som en lejlighedsbygning, hvor alle beboere/ lejere dele pladsen eller portionerne med hinanden. Ligesom en lejer ejer ikke huset han bor i, en sky lejer ejer heller ikke dataene.

Hvad er derfor Salesforce-arkitektur?

Når du tænker på Salesforce arkitektur , forestil dig en række lag, der sidder oven på hinanden. Det Salgsstyrke platformen er grundlaget for vores tjenester. Den er drevet af metadata og består af forskellige dele, såsom datatjenester, kunstig intelligens og robuste API'er til udvikling.

Desuden, hvad er lejerudvikling? Udtrykket "software multitenancy" refererer til en softwarearkitektur, hvor en enkelt forekomst af software kører på en server og betjener flere lejere . EN lejer er en gruppe brugere, der deler en fælles adgang med specifikke rettigheder til softwareforekomsten.

Desuden, hvilken type database bruger Salesforce?

Det Salesforce Database Salesforce kører på Force.com platformen, som giver en kraftfuld relationel database . I en relationel database , data gemmes i tabeller. Hver tabel består af et vilkårligt antal kolonner, der repræsenterer en bestemt type af data (som en dato eller et tal).

Hvad er Salesforce-backend?

Salgsstyrke platformen er bygget på Oracle bagende database, ikke kun, men en klynge af databaser. De har bygget et abstraktionslag over det, og du kan ikke få direkte adgang til databasen, men bruge deres databaseforespørgsler (soql)

Anbefalede: