Hvad er bootstrap in react?
Hvad er bootstrap in react?

Video: Hvad er bootstrap in react?

Video: Hvad er bootstrap in react?
Video: Responsive Design with Bootstrap by Neel Mehta 2024, April
Anonim

Reagere - Bootstrap er et bibliotek med en fuldstændig re-implementering af Bootstrap komponenter ved hjælp af Reagere . Den er ikke afhængig af bootstrap . js orjQuery. Ved brug af Reager Bootstrap lader dig bruge Bootstraps komponenter og stilarter, Men med mindre og renere kode via Reagere.

Folk spørger også, kan du bruge reagere med bootstrap?

Du kan bruge Bootstrap direkte på elementer og komponenter i din Reagere app ved at anvende de indbyggede klasser ligesom enhver anden klasse. Lad os bygge en simpel temaomskifter Reagere komponent at demonstrere ved hjælp af Bootstrap klasser og komponenter.

For det andet, hvorfor skal jeg bruge bootstrap? Bootstrap er responsive, mobile-first, fremherskende og front-end framework, som er udviklet sammen med CSS, JavaScript og HTML. Bootstrap har mange fordele fra bunden for hvert webudviklingsprojekt, og en sådan grund er det enorme antal ressourcer, der er tilgængelige for Bootstrap.

hvad bruges react til?

ReactJS er et open source JavaScript-bibliotek, som er anvendes til opbygning af brugergrænseflader specifikt til singlepage-applikationer. Det er anvendes til håndtering af visningslag til webband-mobilapps. Reagere giver os også mulighed for at oprette genbrugelige UI-komponenter.

Kan du bruge bootstrap med angular?

Ja, det er der to måder du kan bootstrap til gøre udviklingen af brugergrænsefladen nemmere og Kantet til makeDOM-manipulation, HTTP-anmodninger og en hel masse andre ting nemmere. Den første løsning er at bruge det Bootstrap Kun CSS. Men denne vej du kan skab Bootstrap komponenter, der gør ikke brug JavaScript.

Anbefalede: