Hvad er en resolverfunktion i GraphQL?
Hvad er en resolverfunktion i GraphQL?

Video: Hvad er en resolverfunktion i GraphQL?

Video: Hvad er en resolverfunktion i GraphQL?
Video: Почему тесто на закваске липкое? Разбираем причины и делаем тесто на закваске упругим и эластичным! 2024, Kan
Anonim

Opløser er en samling af funktioner der genererer respons for en GraphQL forespørgsel. Enkelt sagt, a resolver fungerer som en GraphQL forespørgselsbehandler. Hver resolver funktion i en GraphQL skema accepterer fire positionsargumenter som angivet nedenfor − feltnavn:(rod, args, kontekst, info) => { resultat }

Simpelthen, hvad er en resolverfunktion?

Opløser definition. Hvert felt på hver type er understøttet af en fungere kaldet a resolver . EN resolver er en fungere der løser en værdi for en type eller et felt i et skema. Opløsere kan returnere objekter eller skalarer som strenge, tal, booleaner osv.

Udover ovenstående, hvad bruges GraphQL-abonnementer til? Abonnementer areal GraphQL funktion, der tillader en server at sende data til sine klienter, når en bestemt hændelse sker. Abonnementer er normalt implementeret med WebSockets. I den opsætning opretholder serveren en stabil forbindelse til sin abonnerede klient.

Også for at vide, hvordan fungerer GraphQL-resolvere?

Opløsere er nøglen til denne graf. Hver resolver repræsenterer et enkelt felt, og kan blive brugt til hente data fra enhver kilde(r), du måtte have. Opløsere giv instruktionerne til at dreje en GraphQL operation i data. Opløsere er organiseret i en til én kortlægning til markerne i en GraphQL skema.

Hvad er GraphQL-kontekst?

I GraphQL , a sammenhæng er et objekt, der deles af alle resolvere af en specifik udførelse. Det er nyttigt til at opbevare data såsom godkendelsesoplysninger, den aktuelle bruger, databaseforbindelse, datakilder og andre ting, du har brug for til at køre din forretningslogik.

Anbefalede: