Kan du bruge en Samsung Galaxy Tab E som telefon?
Kan du bruge en Samsung Galaxy Tab E som telefon?

Video: Kan du bruge en Samsung Galaxy Tab E som telefon?

Video: Kan du bruge en Samsung Galaxy Tab E som telefon?
Video: Собаку бросили в лесу с коробкой макарон. История собаки по имени Ринго. 2024, April
Anonim

Den nye Samsung Galaxy Tab er ikke en celle telefon , men det stopper ikke du fra at lave telefon opkald! Med denne Android tablet , det er en leg at lave telefon opkald. Bare tryk på TELEFON ikonet på startskærmen og ring til dit nummer. Tryk på CALL og vent på forbindelsen.

På samme måde kan du spørge, kan jeg lave min tablet om til en telefon?

Heldigvis behøver du ikke engang en telefon til ringe. Hvis du har en bærbar enhed som en tablet , dig kan bruge din internetforbindelse til ringe. Tabletter bruge en teknologi kaldet Voice Over IP til sende stemme- og videoopkald til fast telefoner.

Man kan også spørge, kan du bruge en Verizon-tablet som telefon? Verizon Beskeder kommer forudinstalleret på Verizon Android™-tablets, så du behøver ikke engang at downloade det. Hvis du bruger HD Voice på din telefon , du kan tilslut dit nummer til Verizon Beskeder app på din tablet -din telefon og tablet vil ringer samtidig.

I forhold til dette, kan jeg sende sms'er med min Samsung-tablet?

EN tekst besked er en besked, der kan henvendt til andre tabletter og mobiltelefoner. Din tabletdåse sende og modtage tekst beskeder, så snart du har indsat dit SIM-kort. Hvis dette ikke er det det sag, dig kan opsætte din tablet til tekst beskeder manuelt.

Kan du bruge et normalt SIM-kort i en tablet?

I teorien, du burde kunne tage -en tablet SIM-kort og brug at i en smartphone, så længe den SIM-kort er af samme størrelse. ( SIM-kort kommer nu i forskellige størrelser: mikro- SIM , nano- SIM etc.)

Anbefalede: