Hvad er målnavneområde i XSD?
Hvad er målnavneområde i XSD?

Video: Hvad er målnavneområde i XSD?

Video: Hvad er målnavneområde i XSD?
Video: XML Namespace tutorial for complete Beginners 2024, Kan
Anonim

Det targetNamespace erklærer en navneområde til andre xml og xsd dokumenter for at henvise til dette skema. Det mål præfiks i dette tilfælde refererer til det samme navneområde og du ville bruge det inden for denne skemadefinition til at referere til andre elementer, attributter, typer osv. også defineret i den samme skemadefinition.

På samme måde kan du spørge, hvad er navneområde i XSD?

XML Navneområde er en mekanisme til at undgå navnekonflikter ved at differentiere elementer eller attributter i et XML-dokument, der kan have identiske navne, men forskellige definitioner. Vi vil dække det grundlæggende vedr navneområde , herunder deklarationsmetoder, omfang, attribut navneområde , og standard navneområde.

Ved også, hvad er target namespace i WSDL? Det targetNamespace er en konvention af XML Skema der muliggør WSDL dokument at henvise til sig selv. I dette eksempel har vi specificeret en targetNamespace af wsdl /Hej Service. wsdl . angiver en standard navneområde : xmlns=https://schemas.xmlsoap.org/ wsdl /.

Når man tager dette i betragtning, hvad er formålet med XSD?

An XSD er en formel kontrakt, der specificerer, hvordan et XML-dokument kan dannes. Det bruges ofte til at validere et XML-dokument eller til at generere kode fra.

Hvad er complexType i XSD?

Angiver, om tegndata må vises mellem de underordnede elementer i denne kompleksType element. Hvis et simpleContent-element er et underordnet element, er den blandede attribut ikke tilladt! blok. Valgfri. Forhindrer en kompleks type der har en bestemt type afledning fra at blive brugt i stedet for denne kompleks type.

Anbefalede: