Hvad er Cwpm-skrivning?
Hvad er Cwpm-skrivning?

Video: Hvad er Cwpm-skrivning?

Video: Hvad er Cwpm-skrivning?
Video: CPE (Cambridge English Proficiency) Writing: Paraphrasing 2024, Kan
Anonim

Definition. CWPM . Child Welfare Policy Manual (US DHHS) CWPM . Korrigerede ord pr. minut.

Bare så, er det at skrive 40 wpm godt?

Generelt, a at skrive hastighed på 40 WPM ( Ord i minuttet ) betragtes som et gennemsnit at skrive hastighed. En gennemsnitshastighed må ikke forveksles med en "minimumshastighed", som nogle arbejdsgivere kan bruge som jobkrav - en ansøger skal overskride den angivne minimumshastighed.

Hvad er forskellen mellem berøringstastning og almindelig skrivning? Røre ved - at skrive er også generelt hurtigere end at jage og hakke. Dette skyldes, at det er mere effektivt at holde hænderne stille og bruge alle otte fingre og tommelfingre på mellemrumstasten end at flytte dem rundt på tastaturet på jagt efter individuelle taster. Lær mere om at øge at skrive hastighed.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad der anses for hurtig skrivning?

Det gennemsnit person skriver mellem 38 og 40 ord i minuttet (WPM), hvad der oversættes til mellem 190 og 200 tegn i minuttet (CPM). Dog professionelle maskinskrivere type en masse hurtigere - på gennemsnit mellem 65 og 75 WPM.

Hvordan beregner du ord i minuttet ved at skrive?

ganske enkelt tælle alle skrevet poster og divider med fem for at få antallet af ord skrevet . For at give et eksempel, hvis du skrevet 200 tegn i 1 minut , dit net wpm-tastning hastigheden ville være (200 tegn / 5) / 1 min = 40 WPM . hvis du skrevet 200 tegn på 30 sekunder vil din nettohastighed være (200/5) / 0,5 = 80 WPM.

Anbefalede: