Kan du chromecaste Google Fotos?
Kan du chromecaste Google Fotos?

Video: Kan du chromecaste Google Fotos?

Video: Kan du chromecaste Google Fotos?
Video: Google Chromecast – полный обзор! Превращаем обычный телевизор в умный! 2024, Marts
Anonim

Hvis du have en Chromecast , du kan vise din fotos og videoer på en større skærm. Før du start, skal du sørge for, at din enhed er på det samme Wi-Finetwork som din Chromecast . Åbn Google Fotos app. Øverst til højre skal du trykke på Cast vælg din Chromecast.

Heraf, hvordan sætter du billeder på chromecast?

For at ændre din baggrund skal du blot åbne Chromecast app på din enhed, og vælg "Baggrund" fra venstre. Du vil derefter blive præsenteret for en sæt af muligheder, du kan bruge til at tilpasse din skærm. Opdateringen begynder at rulle ud i dag for både Android og iOS, så sørg for at tjekke dine respektive appstores.

hvordan caster jeg billeder fra min computer til chromecast? Vis billeder på et tv med Chromecast

  1. Trin 1: Konfigurer det. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du installere Chromebrowseren på din computer. Slut din computer til det samme Wi-Finetværk som din Chromecast.
  2. Trin 2: Cast. I Chrome skal du gå til photos.google.com. Klik på ViewCast Vælg din Chromecast.

Simpelthen, kan du chromecaste et diasshow?

Til at starte og afgive et diasshow af billeder fra din iPhone, du har brug for en app kaldet Photo Video Cast . Android-brugere, der har indbygget support til Chromecastcan brug standardappen Fotos. Hvis du gør ikke havende støtte til Chromecast , prøv CastonTV Freeapp.

Hvad er ambient-tilstand på chromecast?

Ambient-tilstand tillader Chromecast for at få adgang til billeder, personligt tilpasset indhold og præferencer knyttet til din Google-konto.

Anbefalede: