Hvad er MVC-routing?
Hvad er MVC-routing?

Video: Hvad er MVC-routing?

Video: Hvad er MVC-routing?
Video: Hvad er et MVC website - part 9 2024, Marts
Anonim

Routing er en mekanisme i MVC der bestemmer hvilken handlingsmetode i en controllerklasse der skal udføres. Uden routing der er ingen måde, en handlingsmetode kan kortlægges. til en anmodning. Routing er en del af MVC arkitektur så ASP. NET MVC bakker op routing som standard.

Når man tager dette i betragtning, hvad er routing i MVC med eksempel?

Routing i MVC . I ASP. NET Web Forms-applikationen skal hver URL matche en specifik. aspx fil. Til eksempel , skal en URL https://domain/studentsinfo.aspx matche filen studentsinfo. aspx-fil og ind MVC , det er Controller-klasse og Action-metode.

Ved også, hvad er standard routing i MVC? Det standard rute tabel indeholder en enkelt rute (som hedder Standard ). Det Standard rute knytter det første segment af en URL til et controllernavn, det andet segment af en URL til en controllerhandling og det tredje segment til en parameter med navnet id.

På samme måde, hvordan fungerer MVC-routing?

Routing er en mønstertilpasningsproces, der overvåger anmodningerne og bestemmer, hvad der skal gør med hver anmodning. Med andre ord kan vi sige Routing er en mekanisme til kortlægning af anmodninger inden for vores MVC Ansøgning. Det Routing mekanisme sender anmodningen til behandleren. En handler kan være en fysisk sti som f.eks.

Hvad er attributrouting i MVC?

Routing er hvordan ASP. NET MVC matcher en URI til en handling. Som navnet antyder, attribut routing bruger egenskaber at definere ruter . Attribut routing giver dig mere kontrol over URI'erne i din webapplikation. Den tidligere stil af routing , kaldet konventionsbaseret routing , er stadig fuldt understøttet.

Anbefalede: