Hvad er identitetsnøgle i SQL?
Hvad er identitetsnøgle i SQL?

Video: Hvad er identitetsnøgle i SQL?

Video: Hvad er identitetsnøgle i SQL?
Video: IDENTITY property (Part 1/3) of a Column in SQL Server 2024, April
Anonim

EN SQL Server IDENTITET kolonne er en speciel type kolonne, der bruges til automatisk at generere nøgle værdier baseret på et givet frø (startpunkt) og stigning. SQL Server giver os en række funktioner, der arbejder med IDENTITET kolonne.

Desuden, hvad er en identitetsnøgle?

An identitet kolonne er en kolonne (også kendt som et felt) i en databasetabel, der består af værdier genereret af databasen. Dette minder meget om et AutoNumber-felt i Microsoft Access eller en sekvens i Oracle. I mange tilfælde en identitet kolonne bruges som en primær nøgle ; dette er dog ikke altid tilfældet.

Derudover, hvad er forskellen mellem primær nøgle og identitet? Primærnøgle med vægt på unikhed og undgå duplikeringsværdi for alle poster i samme kolonne, mens identitet giver et stigende antal i en kolonne uden at indsætte data. Begge funktioner kan være på en enkelt kolonne eller på forskel en.

Også spurgt, hvad er identitetsindsættelse i SQL?

T- SQL SÆT Identity_insert SÆT Identity_insert - tillade at være indsat eksplicitte værdier i identitet kolonne i en tabel. Det IDENTITY_INSERT sætning skal sættes TIL til indsætte eksplicit værdi for identitet kolonne.

Hvordan fungerer identitet i SQL Server?

Identitet kolonne i en tabel er en kolonne, hvis værdi øges automatisk. Værdien i en identitet kolonne er oprettet af server . En bruger kan generelt ikke indsætte en værdi i en identitet kolonne. Identitet kolonne kan bruges til entydigt at identificere rækkerne i tabellen.

Anbefalede: