Hvordan skifter jeg mellem indsættelses- og overskrivningstilstand?
Hvordan skifter jeg mellem indsættelses- og overskrivningstilstand?

Video: Hvordan skifter jeg mellem indsættelses- og overskrivningstilstand?

Video: Hvordan skifter jeg mellem indsættelses- og overskrivningstilstand?
Video: How to switch between Insert and Overtype Mode in MS Word 2024, April
Anonim

BEMÆRK: Hvis du vil bruge " Indsæt ”-tasten på tastaturet for hurtigt at skifte mellem de to tilstande , klik på "Brug den Indsæt nøgle til kontrol overskrivningstilstand ” afkrydsningsfeltet, så der er et flueben i det. Klik på "OK" for at lukke dialogboksen "Word Options".

Ved også, hvordan slår jeg overskrivningstilstand fra?

Tryk på "Ins"-tasten for at skifte overskrivningstilstand af. Afhængigt af din tastaturmodel kan denne tast også være mærket "Indsæt". Hvis du bare vil deaktiver overskrivningstilstand men behold muligheden for at slå den til igen, du er færdig.

Derudover, hvor er overtypetilstandsknappen placeret?

  1. Højreklik på statuslinjen, og klik derefter på Overskriv. "Indsæt" vises nu i venstre side af statuslinjen.
  2. For at bruge Overtype-tilstand skal du klikke på Indsæt på statuslinjen. "Overtype" vises nu i venstre side af statuslinjen.

Når du holder dette i øjesyn, hvad er overtypetilstand?

Overskrivningstilstand er en redigering mode hvor alt, hvad du skriver, erstatter noget andet i dit dokument. Hvornår overskrivningstilstand er aktiv, og du skriver et bogstav, erstatter det bogstavet til højre for indsættelsespunktet. Hvornår overskrivningstilstand ikke er aktiv, indsættes din tekst der, hvor indsætningspunktet er placeret.

Hvordan slår jeg overskrivning fra i e-mail?

Slå overskrift fra Tilstand Klik på " Post " i venstre rude, og klik derefter på knappen "Editorindstillinger" i sektionen Skriv meddelelser for at åbne vinduet Editorindstillinger. Klik på "Avanceret" i venstre rude, og fjern derefter markeringen af "Brug indsæt-tasten til at styre overskrive tilstand" og "Brug overskrive mode" bokse til slå overskrivning fra mode.

Anbefalede: