Indholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer TreeMap internt i Java med eksempel?
Hvordan fungerer TreeMap internt i Java med eksempel?
Anonim

Trækort i Java . Det Trækort bruges til at implementere kortgrænsefladen og NavigableMap sammen med den abstrakte klasse. HashMap og LinkedHashMap bruger array-datastruktur til at gemme noder, men Trækort bruger en datastruktur kaldet rød-sort træ. Også alle dens elementer gemmer sig i Trækort er sorteret efter nøgle.

Hvad er TreeMap i Java med eksempler?

TreeMap i Java med eksempel . Af Chaitanya Singh | Arkiveret under: Java Samlinger. Trækort er rød-sort træ baseret NavigableMap implementering. Den er sorteret efter den naturlige rækkefølge af dens nøgler. Trækort klasse implementerer kortgrænseflade svarende til HashMap-klassen.

Ved også, hvad et TreeMap gør? Trækortlægning er en datavisualiseringsteknik, der bruges til at vise hierarkiske data ved hjælp af indlejrede rektangler; det trækort diagram er oprettet baseret på denne teknik med datavisualisering. Det trækort diagram bruges til at repræsentere hierarkiske data i en trælignende struktur.

Derfor, hvad er et TreeMap i Java?

Java trækort klasse er en rød-sort træ baseret implementering. Det giver et effektivt middel til at gemme nøgle-værdi-par i sorteret rækkefølge. De vigtige punkter vedr Java trækort klasse er: Java trækort indeholder værdier baseret på nøglen. Det implementerer NavigableMap-grænsefladen og udvider AbstractMap-klassen.

Hvordan itererer du i TreeMap?

Kort sagt, for at få en TreeMap Iterator skal du:

  1. Opret et nyt trækort.
  2. Udfyld kortet med elementer, med put(K-nøgle, V-værdi) API-metode for TreeMap.
  3. Kald entrySet() API-metoden til TreeMap.
  4. Kald iterator() API-metoden for Collection for at få iteratoren for indtastningerne.

Anbefalede: