Hvad er navnet på standard ViewStart-side i ASP NET MVC?
Hvad er navnet på standard ViewStart-side i ASP NET MVC?

Video: Hvad er navnet på standard ViewStart-side i ASP NET MVC?

Video: Hvad er navnet på standard ViewStart-side i ASP NET MVC?
Video: 20 лучших советов по Windows 10 2024, April
Anonim

Hvad er brugen af ViewStart i ASP . NET MVC ? Svar: I Standard skabelon af ASP . NET MVC , vi får _ViewStart . cshtml side der er vant til næsten at ligne MasterPage i ASP . NET Webformular eller som en layoutskabelon.

Desuden, hvad er Viewstart-side i MVC?

_Se startside i ASP. NET MVC 3 cshtml side er en særlig udsigt side indeholdende erklæringserklæringen om at inkludere layoutet side . I stedet for at erklære layoutet side i enhver udsigt side , kan vi bruge _Vis startside.

Man kan også spørge, hvad er layout side i MVC? Annoncer. Layouts bruges i MVC at give et ensartet udseende og følelse på alle sider af vores ansøgning. Det er det samme som at definere Mesteren sider men MVC giver nogle flere funktioner.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er _ViewStart?

Fra og med ASP. NET MVC 3 Beta-udgivelsen kan du nu tilføje en fil kaldet _ViewStart . cshtml (eller _ViewStart . Det _ViewStart fil kan bruges til at definere fælles visningskode, som du ønsker at udføre i starten af hver visnings gengivelse. For eksempel kunne vi skrive kode i vores _ViewStart.

Kan vi have flere layouts i MVC?

Svar - Ja, vi kan bruge flere layout i ASP. Net MVC Ansøgning. Som standard tilføjer Visual Studio en Layout side i en delt mappe, som kan bruges af andre visningssider, hvis det kræves. I nogle tilfælde, vi kan have kravet til bruge flere delt layout sider ind MVC Ansøgning.

Anbefalede: