Hvordan slår jeg sikker søgning fra?
Hvordan slår jeg sikker søgning fra?

Video: Hvordan slår jeg sikker søgning fra?

Video: Hvordan slår jeg sikker søgning fra?
Video: Sikkerchat: Beskyttet søgning på Google 2024, April
Anonim

Det burde du kunne tur det af ved at gå til en hvilken som helst webside i Internet Explorer, klik til højre for SiteAdvisor-ikonet øverst på siden, vælg Indstillinger. Gå til Sikker søgning afsnittet og deaktiver det der. Genstart browseren, og det skulle så være muligt at ændre din Søg motor i browserindstillinger.

Spørgsmålet er også, hvordan slår jeg McAfee sikker søgning til?

Klik på under Administrer tilføjelser Søg Udbydere til venstre. Vælg fra listen Sikker søgning og klik på Angiv som standard. Genstart Internet Explorer.

Slå annoteringer til for alle søgemaskiner:

  1. Åbn menuen McAfee WebAdvisor Options (Indstillinger):
  2. Se efter området med søgeresultater, hvor du ser tre muligheder:

Man kan også spørge, hvordan slår jeg Yahoo sikker søgning fra? For at ændre din standard Søg motor i GoogleChrome: Klik på Chrome-menuikonet (øverst til højre i Google Chrome), vælg "Indstillinger", i " Søg ", skal du klikke på "Administrer Søg motorer", fjerne " Yahoo "og tilføj eller vælg dit foretrukne domæne.

Er Secure Search på samme måde en virus?

Det Sikker søgning er en flykaprer. Det er en form for ondsindet software. I modsætning til vira , det vil ikke slette eller inficere dine filer, men dets handlinger vil forårsage visse problemer med din webbrowser. Som nævnt ovenfor er Sikker søgning flykaprer ændrer også internetbrowserens Søg udbyder.

Hvordan slipper jeg af med McAfee sikker søgning?

  1. Luk alle webbrowsere.
  2. Klik på Start-knappen nederst til venstre på dit Windows-skrivebord.
  3. I søgefeltet: Skriv kontrolpanel. Tryk på ENTER.
  4. I kontrolpanelet: Dobbeltklik på Programmer og funktioner eller Tilføj/fjern programmer. Vælg McAfee WebAdvisor eller McAfee SiteAdvisor fra listen.
  5. Genstart din computer.

Anbefalede: