Indholdsfortegnelse:

Hvordan administrerer jeg bogmærker i Microsoft edge?
Hvordan administrerer jeg bogmærker i Microsoft edge?

Video: Hvordan administrerer jeg bogmærker i Microsoft edge?

Video: Hvordan administrerer jeg bogmærker i Microsoft edge?
Video: How to add BOOKMARKS and FAVOURITES in MS EDGE? 2024, April
Anonim

I bunden af hovedmenuen skal du klikke på Indstillinger for at åbne indstillingssidebjælken. 3. Vælg browseren eller browserne fra listen over kompatible browsere (Internet Explorer, Chrome og Firefox fungerer alt sammen), og klik derefter på Importer. Efter et par sekunder vil din bogmærker skal vises i Edge.

Også spurgt, hvor er bogmærker i Microsoft edge?

Først åben Edge og klik på de tre små prikker i yderste højre hjørne, og du vil se en menu glide ud fra siden af browseren. Klik på Indstillinger helt nederst. Du vil se et område i midten mærket Favoritindstillinger. Klik på Vis favoritindstillinger.

Desuden, hvordan administrerer jeg favoritter i Windows 10? Klik på stjerneikonet øverst til højre (eller tryk på Alt+C) for at se Favoritter , klik på pil ned til højre for Føj til favoritter og vælg Organiser favoritter i rullelisten. Måde 2: Gå til organisering favoritter via Favoritter menu. Klik Favoritter på menulinjen, og vælg Organiser favoritter i menuen.

Efterfølgende kan man også spørge, hvordan sletter jeg alle bogmærker i Microsoft edge?

Slet en favorit

  1. Åbn Edge-appen, og vælg derefter Hub-ikonet (placeret på adresselinjen øverst til højre).
  2. Sørg for, at ikonet Favoritter er valgt øverst.
  3. Vælg og hold en favorit i cirka 1 sekund, og slip derefter.
  4. Vælg Slet.

Hvordan trækker og slipper jeg favoritter?

For at gøre dette skal du klikke og holde på ikonet i adresselinjen, og mens du fortsætter med at holde knappen nede, trække det til dig favoritter eller bogmærkelinjen og slip. Når du er færdig, vil siden blive bogmærket på bjælken. Hvis du vil bevæge sig ikonet klik-og- trække ikonet hvor som helst på værktøjslinjen.

Anbefalede: