Hvad er værktøjslinje i VB net?
Hvad er værktøjslinje i VB net?

Video: Hvad er værktøjslinje i VB net?

Video: Hvad er værktøjslinje i VB net?
Video: Tool Bar Control in VB 6.0 Tool Bars in Visual Basic 6.0 2024, April
Anonim

EN Værktøjslinje kontrol er en kombination af Værktøjslinje knapper, hvor hver knap repræsenterer en funktion. EN Værktøjslinje knappen kan vise et billede, tekst eller en kombination af begge. Hændelseshandleren med knapklik er ansvarlig for at udføre noget kode.

Også at vide er, hvad er Tool Bar i Visual Basic?

Microsoft Visual Basic : Værktøjslinjer / Værktøj Strips. EN værktøjslinjen er en klassisk kontrolbeholder. Det kan være vært for tekst, knapper osv. Det er op til dig at beslutte, om din applikation har brug for en værktøjslinjen og hvad du vil placere på det.

Desuden, hvordan tilføjer jeg en værktøjslinje i Visual Studio 2017? På menuen bar , vælg Værktøjer > Tilpas.

Tilføj, fjern eller flyt en værktøjslinje

  1. For at tilføje en værktøjslinje skal du vælge knappen Ny, angive et navn til den værktøjslinje, du vil tilføje, og derefter vælge knappen OK.
  2. For at fjerne en brugerdefineret værktøjslinje skal du vælge den på listen Værktøjslinjer og derefter vælge knappen Slet.

Med hensyn til dette, hvad er menulinjen i VB net?

Menulinje i Visual Basic . net 2008 består af de kommandoer, der bruges til at konstruere en softwarekode. Disse kommandoer er angivet som menuer og sub menuer . Menu linje inkluderer også en simpel værktøjslinje, der viser de almindeligt anvendte kommandoer som knapper.

Hvad er IDE i VB net?

Et integreret udviklingsmiljø ( IDE ), også kendt som integreret designmiljø og integreret debugging-miljø, er en type computersoftware, der hjælper computerprogrammører med at udvikle software. I tilfælde af Visual Basic . NET , at IDE er Visual Studio.

Anbefalede: