Har Barbie en datter?
Har Barbie en datter?

Video: Har Barbie en datter?

Video: Har Barbie en datter?
Video: Barbie's Baby Part 4 - The Arrival | Ep.21 2024, Marts
Anonim

Han har en kone ved navn Margaret og børn : Barbara, Skipper, Anastasia, Todd, Tutti, Chelsea, Kelly og Kristine. Oprindeligt kun en bogkarakter, han har ikke udstedt i dukkeform men har optrådte for første gang i animation som Barbie's far i Netflix's show " Barbie : Dreamhouse Adventures".

Desuden, hvem er Barbies datter?

Barbie's det fulde navn er Barbara Millicent Roberts. Barbie er opkaldt efter skaberen Ruth Handlers egen datter Barbara (Ken - hvis efternavn tilsyneladende er Carson - er opkaldt efter hendes søn).

Derudover, er Kelly Barbies datter eller søster? Chelsea Kelly Roberts er den yngre søster til Barbie, Skipper Og Stacie og den ældre søster til Krissy. Kelly blev introduceret i 1995 og gik på pension i 2010. Hun blev erstattet af Chelsea i 2011. Kelly er nu med i "Barbie: I Can Be"-legetøjslinjen og " Skipper Babysitters Inc" legetøjslinje.

Har Barbie desuden et barn?

Blandt stuerne var en vuggestue for en Barbie baby , som udgjorde et problem: Barbie er teknisk set ikke gift, og teknisk set kan hun aldrig få en baby . Det vil de ikke have hende til få en baby . Midge blev solgt som en gravid dukke med en baby i maven og Alan kom i et sæt med deres søn , Ryan.

Er Skipper Barbies datter?

Vintage (1964–1974) As Barbie's lillesøster, Skipper var Barbie's første familiemedlem solgt. Siden deres introduktion i 1964, Skipper dukker har ændret sig drastisk.

Anbefalede: