Vil en stærk magnet slette en harddisk?
Vil en stærk magnet slette en harddisk?

Video: Vil en stærk magnet slette en harddisk?

Video: Vil en stærk magnet slette en harddisk?
Video: Monster magnet meets laptop... | SSD and HDD tested! 2024, April
Anonim

Du skal blot formatere en harddisk vil ikke helt ødelægge det. For at være sikker på, at din data er blevet slettet korrekt, kan du ødelægge din harddisk med en magnet . Ved at gå på kompromis med magnetisk fad med en stærk magnet, du kan ødelægge det data gemt på fadet.

Ligeledes spørger folk, hvad der sker, hvis man sætter en magnet på en harddisk?

Mens en magnet vil ikke tørre din harddisk , hvis du efterlade en kraftfuld magnet direkte oven på din harddisk der er en lille chance for, at det kan forårsage skade på harddisk sig selv, mens den fungerer. Den nemme løsning: lad være sætte en magnet direkte oven på din harddisk under brug.

Desuden, hvor stærk er magneten på en harddisk? Det magnet er omtrent lige så tyk som en cd og omtrent lige så bred som din pinky, men den kan holde omkring 10 pund eller deromkring.

Så hvilken slags magnet vil ødelægge en harddisk?

Neodym magneter kan slette kreditkort og VHS-bånd. De stærke magnetfelter, der produceres af disse magneter, er nok til at slette eller kryptere dataene. Da harddiske også gemmer deres data på magnetiske medier, ville du forvente lignende resultater.

Vil blegemiddel ødelægge en harddisk?

Nej. Det kan beskadige køre til en vis grad (ligesom enhver anden væske ville gøre det), men det burde ikke gøre noget ved de data, der er gemt på disk sig selv. Blege tørrer ikke magnetiske mønstre, og det gør ikke noget mod metal eller glas (kan måske beskadige hovederne).

Anbefalede: