Hvad er en applikationsklient?
Hvad er en applikationsklient?

Video: Hvad er en applikationsklient?

Video: Hvad er en applikationsklient?
Video: Everything You NEED to Know About WEB APP Architecture 2024, April
Anonim

An applikationsklient er en selvstændig Ansøgning der kører på klient maskine og er konfigureret til at fungere som en J2EE-komponent. Det applikationsklient bruges til at udføre opgaver, såsom system eller Ansøgning administration.

Så hvad er en klient i det?

EN klient er et stykke computerhardware eller -software, der får adgang til en tjeneste, der stilles til rådighed af en server. Serveren er ofte (men ikke altid) på et andet computersystem, i hvilket tilfælde klient får adgang til tjenesten via et netværk.

Man kan også spørge, hvad er desktop-klient? Det Desktop klient er et program oprettet af Igloo, der kræver Microsoft Windows 7 eller nyere og. NET 4.5. Brug Desktop klient at overføre mange Filer fra din computer til din digitale arbejdsplads, eller for at udføre inline redigering af Filer, der er på din digitale arbejdsplads.

Man kan også spørge, hvad er client jar-applikation?

Det her applikationsklient JAR-fil indeholder de nødvendige ressourcer til Ansøgning , inklusive Java-klasse filer , og implementeringsdeskriptoroplysninger og eventuelle metadataudvidelser og bindinger filer . Applikationsklient projekter køres typisk på netværk klient systemer forbundet til Java EE (EJB) servere.

Hvad er klient med eksempel?

navneord. Definitionen af en klient betyder en kunde eller en person, der bruger tjenester. An eksempel af en klient er en studerende, der undervises på et universitetsskrivecenter.

Anbefalede: