Indholdsfortegnelse:

Hvilke tags skaber den største overskrift?
Hvilke tags skaber den største overskrift?

Video: Hvilke tags skaber den største overskrift?

Video: Hvilke tags skaber den største overskrift?
Video: KÆRESTE VIDEO 2024, April
Anonim

Beskrivelse. HTML

til

tag bruges til at definere overskrifter i et HTML-dokument.

definerer største overskrift og

definerer mindste overskrift .

Simpelthen ja, hvilket HTML-tag producerer den største overskrift?

Det h1 element bruges til at angive mest vigtige (eller højest -niveau) overskrift på siden. I alt har vi seks overskrift niveauer at vælge imellem- h1 til h6-for at tilføje struktur til websiden. h1 er højeste overskrift niveau (og som standard største med hensyn til skriftstørrelse) og h6 den laveste (og mindste).

Derudover, hvorfor bruges overskriftstags h1 til h6? I et HTML-dokument eller en webside, en overskrift er Brugt at introducere det efterfølgende indhold. HTML definerer seks niveauer for overskrifter . h1 er Brugt at definere det vigtigste overskrift . h6 er Brugt at definere det mindst vigtige overskrifter.

Hvad er derfor overskriftstags?

Overskrift tags er indikatorer, der bruges i HTML til at hjælpe med at strukturere din webside ud fra et SEO-synspunkt, samt hjælpe Google med at læse dit stykke indhold. Overskrift tags spænder fra H1 -H6 og danne en hierarkisk struktur til din side.

Hvad er h1 og h2 tags?

Det h1 tag bør indeholde dine målrettede søgeord, dem der er tæt relateret til sidetitlen og er relevante for dit indhold. Det h2 tag er en underoverskrift og bør indeholde søgeord, der ligner dine h1 tag . Din h3 er så en underoverskrift til din h2 og så videre.

Anbefalede: