Hvad er krydsprodukt i SQL?
Hvad er krydsprodukt i SQL?

Video: Hvad er krydsprodukt i SQL?

Video: Hvad er krydsprodukt i SQL?
Video: Lec-47: Cross/Cartesian Product in Relational Algebra | Database Management System 2024, Kan
Anonim

Det SQL CROSS JOIN producerer et resultatsæt, som er antallet af rækker i den første tabel ganget med antallet af rækker i den anden tabel, hvis der ikke bruges en WHERE-sætning sammen med KRYDS TILSLUTTE. Denne form for resultat kaldes som Kartesisk produkt . Hvis WHERE-klausulen bruges med KRYDS JOIN, den fungerer som en INNER JOIN.

Desuden, hvad er kartesisk produkt i SQL?

SQL kartesisk produkt Tips. Det Kartesisk produkt , også kaldet en krydsforbindelse, returnerer alle rækkerne i alle de tabeller, der er angivet i forespørgslen. Hver række i den første tabel er parret med alle rækkerne i den anden tabel. Dette sker, når der ikke er nogen relation defineret mellem de to tabeller.

hvad er krydsprodukt i DBMS? Cross produkt er en måde at kombinere to relationsinstanser på. Den resulterende relation har et skema, der indeholder hver af. attributterne i begge relationer kombineres.

Efterfølgende er spørgsmålet, er Cross join det samme som Cartesian produkt?

Både slutter sig til give samme resultat. Kryds - tilslutte er SQL 99 tilslutte og Kartesisk produkt er Oracle Proprietær tilslutte . EN kryds - tilslutte der ikke har en 'hvor'-klausul giver Kartesisk produkt . Kartesisk produkt resultat-sæt indeholder antallet af rækker i den første tabel, ganget med antallet af rækker i den anden tabel.

Hvad er en cross join SQL?

sql database joincross join . I SQL , det KRYDSFIND bruges til at kombinere hver række i den første tabel med hver række i den anden tabel. Det er også kendt som den kartesiske tilslutte da det returnerer det kartesiske produkt af rækkesættene fra de sammenføjede tabeller.

Anbefalede: