Hvad er en digital lydmixer?
Hvad er en digital lydmixer?

Video: Hvad er en digital lydmixer?

Video: Hvad er en digital lydmixer?
Video: Digital Mixer vs Analog Mixer – What's the Difference? | Live Sound Lesson 🎛 2024, April
Anonim

I professionel lyd , a digital mixerkonsol (DMC) er en elektronisk enhed, der bruges til at kombinere, rute og ændre dynamikken, udligning og andre egenskaber af flere lyd indgangssignaler, vha digital computere i stedet for analoge kredsløb.

På denne måde, hvad gør en lydmixer?

An lydmixer er en enhed med den primære funktion at acceptere, kombinere, behandle og overvåge lyd . Blandere bruges primært i fire typer miljøer: live (ved en koncert), i et optagestudie, til udsendelse lyd , og til film/tv. An lydmixer kan komme i enten analog eller digital form.

Desuden, hvad er forskellen mellem en digital og analog mixer? Men, digital er, hvor handlingen er! An analog forforstærker konverterer lyden til digital signalerer via en Analog til Digital Konverter (ADC) og send dem til " mixer ". Det" mixer ” er i bund og grund en computer, der er programmeret til at kunne behandle lydsignalerne og kombinere eller adskille dem til forskellige signaler.

Med hensyn til dette, hvad er den bedste digitale mixer til live lyd?

  1. 1 Mackie PROFX8v2 8-kanals kompakt mixer med USB og effekter.
  2. 2 Allen & Heath ZEDi-10FX Hybrid Compact Mixer.
  3. 3 Yamaha EMX5014C 14-indgangs drevet mixer.
  4. 4 Mackie DL1608L 16-kanals Digital Live Sound Mixer.
  5. 5 PreSonus Studio 24.4.2 AI Active Integration DigitalMixer.
  6. 6 Peavey PVi 6500 400-watt 5-kanals drevet mixer.

Hvad er forskellen mellem en drevet mixer og en unpowered mixer?

Et komponentsystem holder det hele adskilt. Du bruger en ustrømsblander (mest grundlæggende mixere er strømløs ), til en eller flere separate strøm forstærkere, topassive højttalere (dem der ikke har en indbygget ved magten amp). En anden version er en udrevet mixer til drevet højttalere, såsom Eons.

Anbefalede: