Indholdsfortegnelse:

Hvor er scroll lock på ThinkPad?
Hvor er scroll lock på ThinkPad?

Video: Hvor er scroll lock på ThinkPad?

Video: Hvor er scroll lock på ThinkPad?
Video: Кемпинг у горного озера в тропическом лесу с собакой 2024, Kan
Anonim

Nylig Thinkpad bærbare computere har nr scroll Lock tasten markeret på tastaturet, men vi fandt ud af, at tastekombinationen fungerer som scroll Lock . På andre Thinkpads kan det være.

Også spurgt, hvordan slår jeg scroll lock fra på min Thinkpad?

Slå Scroll Lock fra

  1. Hvis dit tastatur ikke har en Scroll Lock-tast, skal du på din computer klikke på Start > Indstillinger > Nem adgang > Tastatur.
  2. Klik på knappen på skærmtastaturet for at tænde det.
  3. Når skærmtastaturet vises på din skærm, skal du klikke på knappen ScrLk.

Ligeledes, hvad er genvej til Scroll Lock? Den officielle Microsoft genvej til Scroll Lock er Shift + F14. Hvis du har et udvidet tastatur med en F14-tast, så prøv det først.

Ved også, hvor er scroll lock på den bærbare computer?

Scroll Lock nøgle. Nogle gange forkortet som ScLk, ScrLk eller Slk, den Scroll Lock tasten findes på et computertastatur, ofte placeret tæt på pausetasten. Selvom det ikke bruges ofte i dag, er det Scroll Lock nøglen var oprindeligt beregnet til at blive brugt sammen med piletasterne til rulle gennem indholdet af en tekstboks.

Hvorfor kan jeg ikke rulle i Excel?

Hvornår Excel vil ikke rulle , er løsningen under denne knap på båndet. Af en eller anden grund, Excel fryser tilfældigt ruderne på disse regneark fra tid til anden. Så når jeg klikker på en fane, og skærmen vil ikke rulle , er løsningen at klikke på Vis, vælge FreezePanes og vælge Unfreeze Panes.

Anbefalede: