Hvad er TCP-statsmaskine?
Hvad er TCP-statsmaskine?

Video: Hvad er TCP-statsmaskine?

Video: Hvad er TCP-statsmaskine?
Video: Hvad er The Backrooms? 2024, April
Anonim

Konceptuelt, TCP bruger en endelig statsmaskine at kontrollere alle interaktioner. Hver ende af en TCP forbindelse implementerer en kopi af statsmaskine og bruger det til at kontrollere handlinger, der udføres, når et segment ankommer. I teorien det endelige statsmaskine præciserer helt hvordan TCP på en maskine interagerer med TCP på en anden.

Heri, hvad er TCP-tilstand?

Det stater er: LYT, SYN-SENDT, SYN- MODTAGET, ETABLERET, FIN-VENT-1, FIN-VENT-2, LUK-VENT, LUKKER, LAST-ACK, TID-VENT og den fiktive stat LUKKET. Kort betydningen af stater er: LISTEN repræsenterer at vente på en forbindelsesanmodning fra enhver fjernbetjening TCP og havn.

Ligeledes, hvad er de 6 TCP-flag? TCP-flagindstillinger - sektion 4

  • 1. Flag - Urgent Pointer. Det første flag er Urgent Pointer-flaget, som vist i det forrige skærmbillede.
  • 2. Flag - Kvittering. Kvitteringsflaget bruges til at bekræfte den vellykkede modtagelse af pakker.
  • 3. flag - PUSH.
  • 4. flag - Nulstil (RST) flag.
  • 5. flag - synkroniseringsflag.
  • 6. Flag - FIN Flag.
  • Resumé.

Derfor, hvad bruges TCP til?

Bruger. Instruktionerne på TCP flaske angive, at TCP måske Brugt mod halsbetændelse, mundsår, snitsår, gnavere, bid og stik, bylder, pletter og bumser. Det kan det også være Brugt som mundskyl ved fortyndet, og kan også være Brugt som et generelt desinfektionsmiddel.

Hvordan fungerer en TCP-forbindelse?

Internettet arbejder ved at bruge en protokol kaldet TCP /IP eller Transmission Control Protocol/Internet Protocol. Med udgangspunkt i TCP /IP tillader en computer at tale med en anden computer via internettet ved at kompilere datapakker og sende dem til den rigtige placering.

Anbefalede: