Hvad er statisk indhold?
Hvad er statisk indhold?

Video: Hvad er statisk indhold?

Video: Hvad er statisk indhold?
Video: Statisk - Trampoliner (Officiel Musikvideo) 2024, Kan
Anonim

Statisk indhold er enhver indhold der kan leveres til en slutbruger uden at skulle genereres, ændres eller behandles. Serveren leverer den samme fil til hver bruger, hvilket gør statisk indhold en af de enkleste og mest effektive indhold typer til at sende over internettet.

Og hvad er statisk og dynamisk indhold?

" Statisk " betyder uændret eller konstant, mens " dynamisk " betyder forandring eller livlig. Derfor, statisk Websider indeholder den samme forudbyggede indhold hver gang siden indlæses, mens indhold af dynamisk Websider kan genereres på farten. Andre typer websider, såsom PHP-, ASP- og JSP-sider er dynamisk Web sider.

På samme måde, hvad er dynamisk indhold? Dynamisk indhold (alias adaptiv indhold ) henviser til web indhold at ændres baseret på brugerens adfærd, præferencer og interesser. Det refererer til hjemmesider såvel som e-mail indhold og genereres i det øjeblik, en bruger anmoder om en side.

Også spurgt, hvad er statiske filer?

Statiske filer er filer at klienter downloader som de er fra serveren. Opret et nyt bibliotek, offentligt. Express tillader som standard dig ikke at tjene statiske filer.

Hvad er statisk cacheindhold?

Statisk indhold er enhver fil, der er gemt på en server og er den samme, hver gang den leveres til brugerne. HTML filer og billeder er eksempler på denne slags indhold . Fordi dynamisk indhold er genereret på serversiden, serveres den typisk fra oprindelsesservere, ikke en cache.

Anbefalede: