Hvad er Bucket aggregering?
Hvad er Bucket aggregering?

Video: Hvad er Bucket aggregering?

Video: Hvad er Bucket aggregering?
Video: Bucket Aggregations in Elasticsearch | ElasticSearch 7 for Beginners #5.2 2024, April
Anonim

Aggregering af skovle understøtter enkelt-filter og multi-filter sammenlægninger . Et enkelt filter sammenlægning konstruerer en enkelt spand fra alle dokumenter, der matcher en forespørgsel eller feltværdi angivet i filterdefinitionen. De dokumenter, der matcher denne værdi, føjes derefter til en enkelt spand genereret af sammenlægning.

Derfor, hvad er Elasticsearch-aggregering?

Elasticsearch-sammenlægninger give dig mulighed for at gruppere og udføre beregninger og statistik (såsom summer og gennemsnit) på dine data ved at bruge en simpel søgeforespørgsel. An sammenlægning kan ses som en arbejdsenhed, der bygger analytisk information på tværs af et sæt dokumenter.

Desuden, hvad er Sum_other_doc_count? sum_other_doc_count . Som denne side forklarer det sum_other_doc_count - dette tal er summen af dokumentantallet for alle buckets, der ikke er en del af svaret. Vi returnerer kun de øverste spande i svaret. Hvis der er mange spande, vil nogle spande ikke nå frem til svaret.

Bare så, hvad er aggregering i Kibana?

Aggregation refererer til samlingen af dokumenter eller et sæt dokumenter hentet fra en bestemt søgeforespørgsel eller et bestemt filter. Aggregation danner hovedkonceptet at bygge den ønskede visualisering ind i Kibana.

Hvad er filter Elasticsearch?

Hyppigt brugt filtre cachelagres automatisk af Elasticsearch , for at fremskynde ydeevnen. Filter kontekst er i kraft, når en forespørgselsklausul sendes til en filter parameter, såsom filter or must_not-parametre i bool-forespørgslen, den filter parameter i constant_score-forespørgslen eller filter sammenlægning.

Anbefalede: