Indholdsfortegnelse:

Kan jeg tilføje tilpassede skrifttyper til Google Docs?
Kan jeg tilføje tilpassede skrifttyper til Google Docs?

Video: Kan jeg tilføje tilpassede skrifttyper til Google Docs?

Video: Kan jeg tilføje tilpassede skrifttyper til Google Docs?
Video: But What Is Cloud Native Really All About? - YouTube 2024, Kan
Anonim

Det er ikke muligt tilføje tilpassede skrifttyper til GoogleDocs på dette tidspunkt. Du kan tilføje ekstra skrifttyper ved at klikke på skrifttype liste og gå til "Mere skrifttyper " øverst. Hvis du finder en skrifttype i listen, der er en, du skal bruge, skal du bare klikke på den tilføje det er dit skrifttype liste.

Kan du udover dette uploade dine egne skrifttyper i Google Docs?

Imidlertid, du kan få yderligere Googlefonts i Dokumenter ved hjælp af det tilføjelse Extensis Skrifttyper . Du kan få det ved at gå til Tilføjelser (i det værktøjslinje) > Hent tilføjelser, og søg derefter efter det ved navn. Enkelt gang du find det, tryk bare det blå friknap til tilføje det til Docs.

Ved også, hvordan bruger jeg en skrifttype, som jeg har downloadet? Vælg knappen Start > Kontrolpanel > Skrifttyper for at åbne dit system skrifttype folder. Find i et andet vindue skrifttype du vil installere. hvis du downloadet det skrifttype fra et websted, så er filen sandsynligvis i mappen Downloads. Det skrifttype filen vil sandsynligvis have filtypenavnet.ttf eller.otf.

Hvordan tilføjer jeg så skrifttyper fra Dafont til Google Docs?

Trin

  1. Klik på en skrifttypekategori. Kategorierne er opført i et omdannet rektangel nær toppen af vinduet.
  2. Rul ned for at gennemse skrifttyperne i kategorien.
  3. Klik på Download, når du finder en skrifttype, du ønsker.
  4. Find skrifttypefilen og udpak den.
  5. Dobbeltklik på den udpakkede mappe for at åbne den.
  6. Installer skrifttypen.

Kan du uploade en skrifttype til Google Slides?

Gå til Google Fonts Du kan let tilføje Google Fonts til din Google Slides præsentationer. Dette er et virkelig imponerende lager af gratis skrifttyper . Jeg kan godt lide at udforske her, når jeg leder efter en fantastisk skrifttype til tilføje til min præsentation . Enhver af disse skrifttyper kan nemt tilføjes til din Google Slides-præsentation.

Anbefalede: