Kan du få USB-grafikkort?
Kan du få USB-grafikkort?

Video: Kan du få USB-grafikkort?

Video: Kan du få USB-grafikkort?
Video: How to use USB Flash Drive as RAM Windows 10 2024, Kan
Anonim

hvis du leder efter stærk spilkvalitet grafikkort på USB så er svaret, at der ikke er nogen. Men hvis du vil få ekstra skærmkapacitet til bærbar computer eller ønsker ikke at åbne du PC til installation af ekstra grafikkort godt der er noget der hedder USBVGA USB DVI USB HDMI-adaptere.

Spørgsmålet er også, kan jeg få et eksternt grafikkort til min bærbare computer?

Hvis du har en bærbar med en Thunderbolt 3port, er der en god chance for, at du kan vedhæfte en ekstern GPU (eGPU), som giver dig mulighed for få fordelene ved anNvidia eller AMD grafikkort uden at bære en stor arbejdsstation eller spil notesbog.

For det andet, kan jeg bruge et eksternt grafikkort på min bærbare computer til spil? For nylig har Nvidia og mange andre virksomheder arbejdet på Eksternt grafikkort Dokker. Det giver dig mulighed for at købe og indsætte et grafikkort ind i en ydre kabinet og sæt det derefter i din bærbar via - en Thunderbolt 3 port. Det betyder, at hvis din bærbar har- en Thunderbolt 3-port, du er heldig!

Efterfølgende kan man også spørge, har du brug for Thunderbolt 3 til ekstern GPU?

Du vil også brug for en relativt ny notesbog udstyret med en Thunderbolt 3 -kompatibel USB-port . I disse dage mest Thunderbolt 3 bærbare computere og grafikkort kabinetter spiller godt sammen takket være Intels Thunderbolt 3 ekstern grafikkompatibilitetsteknologi, som pc-producenter specifikt skal aktivere.

Hvad gør en ekstern GPU?

eGPU, eller ydre Grafikkort er et relativt nyt koncept, der giver dig mulighed for at sætte turbo på dine spilrammer til computere, der ikke kan tage et internt kort. Det er en ydre kabinet til et grafikkort i desktop-stil, der kan tilsluttes en bærbar computer eller et andet system for at øge den grafiske ydeevne.

Anbefalede: