Hvad er brugen af farvedialogboks i VB net?
Hvad er brugen af farvedialogboks i VB net?

Video: Hvad er brugen af farvedialogboks i VB net?

Video: Hvad er brugen af farvedialogboks i VB net?
Video: ColorDialog - Visual Basic Programming (VB.NET & VBScript) 2024, Kan
Anonim

Det ColorDialog kontrol klasse repræsenterer en fælles dialog boks der viser tilgængelig farver sammen med kontroller, der gør det muligt for brugeren at definere brugerdefineret farver . Det lader brugeren vælge en farve . Hovedejendommen i ColorDialog kontrol er Farve , som returnerer en Farve objekt.

Også at vide er, hvad er brugen af dialogboksen Gem i VB net?

VB . Net - SaveFileDialog Control. SaveFileDialog-kontrollen beder brugeren om at vælge en placering for besparelse en fil og giver brugeren mulighed for at angive navnet på filen til Gemme data.

Man kan også spørge, hvad er font dialog i VB net? Font dialog Boks. Det Font dialog boksen lader brugeren vælge attributter til en logisk skrifttype , såsom skrifttype familie og tilknyttede skrifttype stil, punktstørrelse, effekter og et script. Det følgende VB . Net programmet inviterer til en Font dialog Boks og hent det valgte Skrifttype Navn og Skrifttype Størrelse.

På samme måde bliver det spurgt, hvad metoden bruges til at aktivere dialogboksen Farve?

Besvare farve dialog du kan bruge farve palet, som er givet i computeren ellers kan du oprette dine ved at moderere farverne. For at indstille farve hovedsageligt skal du kontrollere nogle ting som nuance, mætning osv.

Hvad er dialogboksen Åbn fil i VB net?

VB . Net - OpenFileDialog Styring. Det OpenFileDialog kontrol beder brugeren om at åben -en fil og giver brugeren mulighed for at vælge en fil til åben . Brugeren kan kontrollere, om fil eksisterer og derefter åben det.

Anbefalede: