Hvor stor er en Acer bærbar?
Hvor stor er en Acer bærbar?

Video: Hvor stor er en Acer bærbar?

Video: Hvor stor er en Acer bærbar?
Video: Обзор Acer Aspire 7 2024, Kan
Anonim

Det Acer Aspire R 14 (model R3-471T-) er en 14-tommer cabriolet (2-i-1) bærbar med et almindeligt foldedesign, der ligner Lenovo Yoga 3 14 bærbar . Den har en skærmopløsning på 1, 366x7, 68 og leveres med 5. generations Broadwell-processorer, en 1 TB HDD og 8 GB RAM.

Når man tager dette i betragtning, hvor mange tommer er Acer bærbar?

MERE: Bedst Acer bærbare computere På 3,8 pund og 14,3 x 9,9 x 0,7 tommer , det Stræbe 5 er tyndere end dens 14- tomme konkurrent, den HP 14 Bærbar (DF0023CL), som vejer 3,1 pund og måler 12,8 x 8,9 x 0,8 tommer.

Efterfølgende er spørgsmålet, er Acer bedre end HP? HP altid tilbyde et anstændigt batteri, selv på lavbudget maskiner. I modsætning til Acer , der bruger 2-celle batterier på budgetmodeller, HP bruger stadig 3-celle batterier så en HP bærbare vil sandsynligvis overleve en Acer . De ser ud til at kunne lide Intel core i3 i øjeblikket, som er en god og kraftfuld processor, især til en budget bærbar.

Også at vide er, er en Acer bærbar en pc?

Acers produkter omfatter stationære pc'er , bærbare pc'er (muslingeskaller, 2-i-1, cabriolet og Chromebooks), tablets, servere, lagerenheder, virtual reality-enheder, skærme, smartphones og ydre enheder. I 2015 Acer var den sjette største personlige computer leverandør i verden.

Er Acer Swift 3 en god bærbar?

Selvfølgelig Swift 3 er en af de første bærbare computere ud af porten med en 8. generations Intel Core CPU. Det Acer Swift 3 er et solidt valg samlet set, men hvis du vil det bedste mulig ydeevne og værdi, vil du måske vente på andre 8th-Gen bærbare computere at komme ud.

Anbefalede: