Fungerer emojis i e-mails?
Fungerer emojis i e-mails?
Anonim

" Emojis passer til nogle virksomheder e-mails på samme måde som jokes er OK i nogle jobsamtaler. Du skal simpelthen kende dit publikum." Brug det ikke emojis med mennesker, du ikke kender særlig godt. Vær forsigtig, når du sender beskeder til din chef, og især med kunder.

Desuden, kan du bruge emojis i e-mails?

Emojis er kommet for at blive. Med fremkomsten af emoji popularitet, har disse symboler også arbejdet deres vej ind e-mail markedsføring. Lad os se på et par måder du kan bruge emojis i e-mail.

På samme måde, hvordan sætter jeg emojis i et e-mailemne i Gmail? Sådan tilføjer du et emoji-humørikon til emnelinjen i en e-mail, du skriver i Gmail:

  1. Indsæt den ønskede grafiske smiley i e-mailens brødtekst.
  2. Fremhæv kun humørikonet ved hjælp af musen.
  3. Tryk på Ctrl-X (Windows, Linux) eller Kommando-X (Mac).
  4. Placer tekstmarkøren, hvor du ønsker, at emojien skal vises i emnelinjen.

Tilsvarende, fungerer emojis i Gmail?

Gmail har sin egen emoji plukker, som du kan bruge til at indsætte emojis ind i Budskabet, men jeg har fundet ud af, at de ikke gør det arbejde godt i emnelinjen. Også selvom du kopierer/indsætter emoji fra meddelelsesområdet til emnet, gengives det som en lille firkant i stedet for det faktiske emoji.

Hvordan forstørrer jeg Emojis i e-mail?

Sender større Emojis Skift til emoji tastatur ved hjælp af "Globe"-ikonet, tryk på en emoji for at vælge det, se forhåndsvisningen i tekstfeltet (de bliver større), tryk på den blå pil op for at sende dem som iMessage. Enkel. Men de 3x emojis vil kun virke, så længe du kun vælger 1 til 3 emojis.

Anbefalede: