Kan en klasse have en konstruktør?
Kan en klasse have en konstruktør?

Video: Kan en klasse have en konstruktør?

Video: Kan en klasse have en konstruktør?
Video: Part 8 Can an abstract class have a constructor 2024, Kan
Anonim

Det er muligt for en klasse til har ingen konstruktør . (En vigtig forskel at trække her er, at JVM gør kræver ikke alle klasse filer til har en konstruktør ; dog evt klasse defineret i Java har en standard konstruktør hvis en konstruktør er ikke udtrykkeligt erklæret.

Deraf, skal en klasse have en konstruktør?

Java kræver ikke en konstruktør når vi skaber en klasse . Compileren giver automatisk et offentligt ikke-argument konstruktør for enhver klasse uden konstruktører . Dette kaldes standard konstruktør . Hvis vi gør udtrykkeligt erklære en konstruktør af nogen form, så vil denne automatiske indsættelse af compileren ikke forekomme.

Udover ovenstående, hvad sker der, hvis vi ikke skriver nogen konstruktør i klassen? Svar: Java gør ikke faktisk kræver en eksplicit konstruktør i klassen beskrivelse. Hvis du lade være med omfatte en konstruktør , vil Java-kompileren oprette - en Standard konstruktør i bytekoden med et tomt argument.

I forhold til dette, hvor mange konstruktører kan en klasse have?

Du kan få 65535 konstruktører i en klasse (Ifølge Oracle docs). Men husk dette VIGTIGT. Det opnår vi kun ved KONSTRUKTØR OVERBELASTNING (https://beginnersbook.com/2013/05/ konstruktør -overbelastning/). Du kan skab mange konstruktører men med forskellige underskrifter.

Kan en klasse ikke have nogen konstruktør C++?

Hvis din klasse har ingen konstruktører , C++ vil generere automatisk en offentlig standard konstruktør for dig. Dette kaldes nogle gange implicit konstruktør (eller implicit genereret konstruktør ).

Anbefalede: