Indholdsfortegnelse:

Hvordan slår jeg baggrundstjenester fra på Android?
Hvordan slår jeg baggrundstjenester fra på Android?

Video: Hvordan slår jeg baggrundstjenester fra på Android?

Video: Hvordan slår jeg baggrundstjenester fra på Android?
Video: Ускорьте Windows 10 2024, Kan
Anonim

Dette stopper dog ikke nødvendigvis baggrundstjenester og processer fra at køre. Hvis du har en enhed kørende Android 6.0 eller nyere, og du går til Indstillinger > Udviklerindstillinger > Kører tjenester , kan du trykke på aktive apps og vælge at stoppe. Du vil se en advarsel, hvis en app ikke kan stoppes sikkert.

Også spurgt, hvordan slår jeg baggrundsapps fra på Android?

Til deaktiver baggrund aktivitet for en app, åbn Indstillinger og gå til Apps & Meddelelser. På den skærm skal du trykke på Se alle X apps (hvor X er antallet af apps du har installeret - figur A). Din liste over alle apps er kun et tryk væk. Når du har trykket på den stødende app, skal du trykke på batteriposten.

For det andet, hvordan kan jeg se, hvilke apps der kører i baggrunden på min Android? I Android 4.0 til 4.2, hold "Hjem"-knappen nede eller tryk på "Senest brugt Apps " knappen for at se listen over kørende apps . For at lukke nogen af apps , stryg den til venstre eller til højre. I ældre Android versioner, åben menuen Indstillinger, tryk på "Applikationer", tryk på "Administrer applikationer" og tryk derefter på " Løb " fanen.

Også spurgt, hvordan deaktiverer jeg apps, der kører i baggrunden?

Sådan lukkes baggrundsapps i Android

  1. Start menuen for seneste applikationer.
  2. Find den eller de applikationer, du vil lukke, på listen ved at scrolle op fra bunden.
  3. Tryk og hold på applikationen, og stryg den til højre.
  4. Naviger til fanen Apps i indstillingerne, hvis din telefon stadig kører langsomt.

Hvordan ved jeg, hvilke apps der kører i baggrunden?

Se efter sektionen kaldet "Application Manager" eller blot " Apps ". På nogle andre telefoner skal du gå til Indstillinger > Generelt > Apps . Gå til "Alle apps ”-fanen, rul til den eller de applikationer, dvs løb , og åben det. Tryk på "Force Stop" for at dræbe processen for altid.

Anbefalede: