Indholdsfortegnelse:

Hvad er navnet på Java-kompileren?
Hvad er navnet på Java-kompileren?

Video: Hvad er navnet på Java-kompileren?

Video: Hvad er navnet på Java-kompileren?
Video: Создание аннотации в java [Java Annotations | Reflection api] 2024, April
Anonim

En Java-kompiler er et program, der tager tekstfilarbejdet fra en udvikler og kompilerer det til en platformsuafhængig Java-fil. Java-kompilatorer inkluderer Java Programming Language Compiler ( javac ), GNU Compiler til Java (GCJ), Eclipse Compiler til Java (ECJ) og Jikes.

Med hensyn til dette, hvad kaldes Java-kompileren?

Java har compiler navn som javac som konverterer kildekode til mellemkode som er kendt som java bytekode. Det her java bytecode er ikke afhængig af nogen platform, der er hvis du udarbejde din kildekode i Windows-platformen ved at bruge javac compiler så du kan køre denne kode på alle andre platforme som linux, Mac.

Ved siden af ovenstående, hvor er Java-kompileren? java kildefil, der skal gemmes i mappen C:usersdacclasses. Bemærk, at mulighederne -d og -classpath har uafhængige effekter. Det compiler læser kun fra klassestien og skriver kun til destinationsmappen. Det er ofte nyttigt for destinationsmappen at være på klassestien.

Desuden, hvad er navnet på Java-tolken?

Java virtuel maskine

Hvad er den bedste compiler til Java?

De to mest kendte Java-compilere er:

  • Javac: Denne compiler er udviklet af Oracle. Denne compiler skal installeres sammen med alle IDE'er (undtagen Eclipse IDE) eller for at køre Java-kode i terminal.
  • Eclipse Compiler til Java (ECJ): Denne compiler leveres med Eclipse IDE.

Anbefalede: