Hvordan sletter jeg en printer fra min Mac?
Hvordan sletter jeg en printer fra min Mac?

Video: Hvordan sletter jeg en printer fra min Mac?

Video: Hvordan sletter jeg en printer fra min Mac?
Video: How To Add A Printer On Mac /// Wireless and Wired 2024, Kan
Anonim

Fjern en printer på Mac . Hvis du ikke længere bruger en printer , du kan slette det fra din livsrum tilgængelig printere . På din Mac , vælg Æble menu > Systemindstillinger, og klik derefter på Printere &Scannere. Vælg printer på listen, og klik derefter på Fjerne knap.

På samme måde spørger folk, hvordan afinstallerer jeg en printer på en Mac?

Til fjerne -en printer , gå til" Printere & Scannere" fra vinduet "Systemindstillinger". Sørg for at klikke på låseikonet og indtaste dine legitimationsoplysninger og derefter under " Printere " i venstre side, klik på printer du ønsker fjerne.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan jeg sletter en printer fra min MacBook air? Klik på "Apple"-menuikonet øverst til højre på skærmen, og vælg "Systemindstillinger" fra menuen.

  1. Vælg den printer, du vil fjerne, og klik på "-"-minustegnet nederst til venstre i vinduet.
  2. Klik på knappen "Slet printer".

Folk spørger også, hvordan sletter jeg en printer fra min MacBook Pro?

Klik det "Systemindstillinger"-ikonet i det Dok. Klik ind det venstre kolonne af det vindue for at vælge det ønsket printer . Klik det minustegn kl det bunden af det venstre kolonne til fjern printeren fra MacBook'en konfiguration.

Hvordan får jeg min Mac til at genkende min printer?

OS X inkluderer printer drivere til de fleste USB-printere, du kan købe i dag. For at se om din printer er anerkendt af operativsystemet, skal du vælge Præferencer fra Æble menuen, derefter Udskriv og fax, og klik på Trykning fanen. Din printer skal stå på venstre side af vinduet.

Anbefalede: