Hvad er forskellen mellem Scope_identity og Identity i SQL Server?
Hvad er forskellen mellem Scope_identity og Identity i SQL Server?

Video: Hvad er forskellen mellem Scope_identity og Identity i SQL Server?

Video: Hvad er forskellen mellem Scope_identity og Identity i SQL Server?
Video: SQL 2024, Kan
Anonim

Det @@ identitet funktion returnerer den sidste identitet oprettet i samme session. Det omfang_identitet () funktion returnerer den sidste identitet oprettet i samme session og samme omfang. ident_current(navn) returnerer den sidste identitet oprettet til en specifik tabel eller visning i enhver session.

Heri, hvad er Scope_identity () i SQL Server?

Det SCOPE_IDENTITY() funktion returnerer null-værdien, hvis funktionen aktiveres, før nogen INSERT-sætninger i en identitetskolonne forekommer i omfanget. Mislykkede udsagn og transaktioner kan ændre den aktuelle identitet for en tabel og skabe huller i identitetskolonnens værdier.

For det andet, hvad er brugen af identitet i SQL Server? EN SQL Server IDENTITET kolonne er en speciel type kolonne, der bruges til automatisk at generere nøgleværdier baseret på et angivet frø (startpunkt) og stigning. SQL Server giver os en række funktioner, der arbejder med IDENTITET kolonne.

Derfor, hvad er select Scope_identity ()?

Hvad SCOPE_IDENTITY er. SCOPE_IDENTITY er: SCOPE_IDENTITY returnerer den sidste IDENTITY-værdi, der er indsat i en IDENTITY-kolonne i samme omfang. SCOPE_IDENTITY returnerer den sidst genererede identitetsværdi for enhver tabel i den aktuelle session og det aktuelle omfang.

Hvad er Rowcount i SQL Server?

SQL Server SÆT ANTAL OG SÆT RÆKKETAL SÆT RÆKKETAL fortæller simpelthen SQL Server at stoppe med at behandle en forespørgsel efter det angivne antal rækker er blevet returneret, hvilket gør det til en slags "global TOP-klausul". I det følgende eksempel begrænser vi rækkerne til 500.

Anbefalede: