Hvad er en Belta?
Hvad er en Belta?

Video: Hvad er en Belta?

Video: Hvad er en Belta?
Video: HVAD er Explorer Belt? 2024, September
Anonim

Godt belta er Geordie-formen for belter, som er blevet brugt til at betyde "imponerende" eller "exceptionel" siden slutningen af det 19. århundrede. Det kommer fra bælte, der betyder "et tungt slag eller slag", formentlig i betydningen af, at noget bogstaveligt talt er "påfaldende" strålende.

Desuden, hvad er meningen med Belta?

Definition . BELTA . Brasiliansk uddannelses- og sprogrejseforening. BELTA . Bangladesh English Language Teachers Association.

Og hvad er en Schmozzle? schmozzle . Navneord. (flertal schmozzles) (uformel) En uorganiseret rod. (uformel) En nærkamp.

Også spurgt, hvad betyder Netty?

som et pigenavn er af hebraisk, latin og engelsk afledning, og navnet Netty betyder "Han (Gud) har begunstiget mig". Netty er en version af Anne (hebraisk): den engelske variant af Hannah. Netty er også et afledt af Antoinette (fransk, latin): fransk feminint kaldenavn af Antoine.

Hvad betyder Stoley?

stoley er et ord, der bruges til at beskrive, om noget er "coolt". man kan sige "mand det var stoley , jeg kan ikke tro det… hvordan du lander endda det trick." Læs også: wetback-doughnut.

Anbefalede: