Kan du tjene penge på Minecraft?
Kan du tjene penge på Minecraft?

Video: Kan du tjene penge på Minecraft?

Video: Kan du tjene penge på Minecraft?
Video: Hvor Meget Kan Man Tjene På 30 Dage! 2024, Kan
Anonim

Lovligt, du kan ikke lave penge fra Mojangs spil, men de har givet en undtagelse for alle du server ejere. Du har lov til at modtage donationer eller penge så længe det ikke bryder ovenstående regler. Du kan kræver også, at brugere betaler et gebyr for at komme ind på serveren, de skal bare alle være på samme niveau.

På samme måde kan du spørge, hvor mange penge Hypixel tjener?

Så hypixel er fremstilling 1692000 - 13092 PERYEAR, DET ER 1678908 OM ÅR!

Man kan også spørge, hvor meget det koster at lave en Minecraft-server? EN server for 20 spillere er det kun $15/måned. Hvis du ønsker at bygge en pc til at være vært i dit hus, kommer det til at afhænge af ovenstående krav. Du kan gå super billigt, eller du kan få et fuldt udstyret kraftcenter for $1.000. En god gennemsnit er omkring $500 for en solid pc til at køre Minecraft-server.

Og hvad er Minecraft-penge?

Minecraft Mønter er en betalingsmiddel brugt topkøbsindhold inden for Minecraft Markedsplads.

Kan du tjene penge på at hoste spilservere?

Du kan lære at lave penge ved hosting en pc spil , men det kan være udfordrende og du vil sandsynligvis ikke blive rig, medmindre et større firma leaser dine tjenester. Beslut dig for typen af server dig ønsker at bruge. Hvis du er vært i lille skala eller endda lokalt spil , derefter du kan opkræve folk et månedligt gebyr for at spille.

Anbefalede: