Indholdsfortegnelse:

Hvordan ændrer jeg sproget på s stemme?
Hvordan ændrer jeg sproget på s stemme?

Video: Hvordan ændrer jeg sproget på s stemme?

Video: Hvordan ændrer jeg sproget på s stemme?
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, Kan
Anonim

Skift S Voice-sprog . Til lave om kommandoer Sprog på Samsung S Voice , åbn den og tryk på Menu-knappen og vælg Indstillinger, Tryk på Sprog mulighed og vælg dine kommandoer og grænseflade Sprog til S Stemme fra den givne liste over Sprog.

Simpelthen, hvad er S Voice-appen?

S Stemme er din virtuelle mobile personlige assistent i stand til at køre et stort antal opgaver igennem stemme kommando alene for at spare dig tid og kræfter, når du bruger din Galaxy-enhed.

På samme måde, hvordan ændrer jeg min GPS-stemme til Morgan Freeman? (1) Tryk på menuikonet og derefter tandhjulet. (2) Tryk derefter på Lyd. I lydindstillingerne skal du trykke på Navigationsvejledning eller Stemme sprog, som åbner en liste over tilgængelige stemmer . Vælg derefter din ønskede stemme , I dette tilfælde, Morgan Freeman fra den nye London Has Fallen-film. (1) Tapon Navigationsvejledning.

hvordan ændrer jeg sproget på min Galaxy s6 edge?

Samsung Galaxy S6 Edge

  1. Tryk på ikonet Indstillinger.
  2. Rul ned og tryk på Sprog og input.
  3. Tryk på Sprog.
  4. Tryk på det sprog, du vil bruge.

Hvordan ændrer du stemmen?

Tryk derefter på de tre prikker i øverste højre hjørne, og vælg Indstillinger > Præferencer > Assistent stemme . Alt du skal gøre derfra er at vælge hvilken af de stemmer du kan lide, og tryk for at lave om det. Ændring er hurtig og nem, så du behøver ikke bekymre dig, hvis du har brug for det lave om det tilbage igen.

Anbefalede: