Indholdsfortegnelse:

Hvordan ordner du en spildt drink på et bærbart tastatur?
Hvordan ordner du en spildt drink på et bærbart tastatur?

Video: Hvordan ordner du en spildt drink på et bærbart tastatur?

Video: Hvordan ordner du en spildt drink på et bærbart tastatur?
Video: Hvordan man bliver en succesrig frisør! Hvordan opnår man succes i en hvilken som helst virksomhed? 2024, Kan
Anonim

Tag en tør klud og tør overskydende af væske fra overfladen af bærbar - især i nærheden af tastatur , ventilationsåbninger eller porte - og åbn låget så langt tilbage som muligt. Drej på bærbar på hovedet, læg det over et håndklæde eller noget absorberende, og lad vandet løbe ud af det.

Simpelthen, hvad skal du gøre, hvis du spilder en drink på din bærbare computer?

Sådan gemmer du en bærbar computer efter et spild:

  1. Sluk for den bærbare computer. Sluk den bærbare computer.
  2. Fjern overskydende væske fra den bærbare computer. Dup overskydende væske op med en blød fnugfri klud eller køkkenrulle.
  3. Vend den bærbare computer om.
  4. Brug trykluft til at tørre den bærbare computer.
  5. Lad den bærbare computer tørre helt ud.

Ligeledes, hvad gør du, hvis du spilder øl på din bærbare computer? Du mangler stadig at blive så klistret øl ud af din computer. I modsætning til almindeligt vand, øl indeholder ætsende sukkerarter og salte. For at slippe af med øl pletter, aftør din bærbare computer med - en lidt våd klud dyppet i - en løsning med - en lille mængde isopropylalkohol.

Spørgsmålet er også, kan du reparere et bærbart tastatur med vandskade?

I mange tilfælde, vandkande steg elektronisk udstyr fuldstændigt og forhindre det i at fungere helt. Heldigvis for tastaturer , det er meget muligt rette op dem ved at fjerne fugten. Det er også muligt, selvom det er sværere reparere et bærbart tastatur efter det har været vand beskadiget.

Kan en bærbar computer repareres efter væskespild på den?

Vend den på hovedet og lad den løbe af Tag en tør klud og tør overskydende af væske fra overfladen af bærbar - især i nærheden af tastaturet, ventilationsåbninger eller porte - og åbn låget så langt tilbage som det vilje gå. Drej på bærbar på hovedet, læg den over et håndklæde eller noget absorberende, og lad den vand løbe ud af det.

Anbefalede: