Hvad er Isalpha?
Hvad er Isalpha?

Video: Hvad er Isalpha?

Video: Hvad er Isalpha?
Video: Hvad er alfastråling? 2024, Kan
Anonim

isalpha (c) er en funktion i C, som kan bruges til at kontrollere, om det beståede tegn er et alfabet eller ej. Det returnerer en værdi, der ikke er nul, hvis det er et alfabet, ellers returnerer det 0.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er Isalpha ()?

I C-programmering, isalpha() funktionen kontrollerer, om et tegn er et alfabet (a til z og A-Z) eller ej. Hvis en karakter gik til isalpha() er et alfabet, returnerer det et ikke-nul heltal, hvis ikke returnerer det 0. Den isalpha() funktion er defineret i <ctype.

På samme måde, hvordan kontrollerer du, om et tegn er et tal i C++? Tjek om char er nummer C++ – Eksempel til kontrollere, om et tegn er et tal eller ciffer bruger isdigit(int c) biblioteksfunktion. Bemærk, at cifre kan være 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. For at bruge funktionen isDigit skal header-filen #include være inkluderet.

På denne måde, hvad er Isalpha i C++-programmet?

Funktionen isalpha () bruges til at kontrollere, om et tegn er et alfabet eller ej. Denne funktion er deklareret i "ctype. h" header-fil. Det returnerer en heltalsværdi, hvis argumentet ellers er et alfabet, returnerer det nul.

Er ciffer en funktion?

C isdigit() Funktionen isdigit() tager et enkelt argument i form af et heltal og returnerer værdi af typen int. Selvom isdigit() tager heltal som et argument, sendes tegn til funktionen.

Anbefalede: