Hvordan får jeg word til at stoppe med at skrive over min tekst?
Hvordan får jeg word til at stoppe med at skrive over min tekst?

Video: Hvordan får jeg word til at stoppe med at skrive over min tekst?

Video: Hvordan får jeg word til at stoppe med at skrive over min tekst?
Video: How to fix overwrite problem in Microsoft word 2024, Kan
Anonim

Du kan skifte mellem disse to tilstande ved at trykke på a-tasten; hvis du ikke tror du nogensinde vil bruge det overtypetilstand, kan du også slå den fra permanent i Microsoft Ord . Trykke det "Ins"-tast for at slå overskrivningstilstand fra.

Hvordan forhindrer jeg derfor tekst i at forsvinde, når jeg skriver?

Til hold op overskrive det næste tegn, hver gang du type et bogstav, skal du trykke på "Indsæt"-tasten på dit tastatur. Indsæt-tasten er placeret til venstre for Hjem-tasten på de fleste tastaturer. Du bliver ikke advaret på nogen måde, når du aktiverer eller deaktivere overskrivningstilstanden.

Derudover, hvordan kommer jeg ud af indsættelsestilstand? Hvis du har et amerikansk engelsk tastatur, skal du trykke på Ctrl - [svarer til at trykke på Esc. Dette giver en nem måde at komme ud af indsættelsestilstand . Alternativt kan du bruge Ctrl-c. Hvis du har det nemt mode (-y), så skal du trykke Ctrl - l(Control-L) for at afslutte indsættelsestilstand.

Heri, hvordan stopper jeg tekst i at slette, mens jeg skriver i Outlook?

Klik på "Mail" i venstre rude, og klik derefter på knappen "EditorOptions" i sektionen Skriv meddelelser for at åbne vinduet EditorOptions. Klik på "Avanceret" i venstre rude, og fjern derefter markeringen af "Brug Indsæt-tasten til at styre overtypetilstand" og "Brug overtypetilstand" for at sluk overskrivningstilstand.

Hvorfor sletter min mellemrumstasten tekst?

I Windows XP dage, hvis Indsæt nøgle blev trykket på tastaturet, ville det aktivere overskrivning, hvilket betyder at skrive eller trykke mellemrumstasten ville overskrive enhver tekst til højre for hvor du skrev. Nyere versioner af Office deaktiverer normalt denne funktionalitet, men dette er den mest sandsynlige årsag til dette problem.

Anbefalede: