Hvad er hovedrollen for en koaksialkabelsplitter?
Hvad er hovedrollen for en koaksialkabelsplitter?

Video: Hvad er hovedrollen for en koaksialkabelsplitter?

Video: Hvad er hovedrollen for en koaksialkabelsplitter?
Video: Spiller du hovedrollen i dit liv? 2024, Kan
Anonim

Koaksiale splittere er små tilslutningsenheder designet med en indgangslinje for at give en forbindelse til din eksisterende kabel og flere output-linjer, der slår ind på din kabler signal og opdele det i flere linjer for at forbinde til flere enheder.

Bare så, hvad gør en kabeldeler?

EN kabel TV splitter er en enhed, der er bygget til at give flere udgange til ét signal. Der er mange variationer af splittere , lige fra en simpel tovejs splitter til en mægtig 16-vejs splitter . EN kabel TV splitter har én indgang for signalet at komme ind og uddelegerer derefter signal til udgangsportene.

Man kan også spørge, kan man opdele koaksialkabel til internet og tv? Koaksialkabler , hvilket er hvad kabel udbydere bruger i dit hus, kan bære en masse båndbredde og er i stand til at bære TV og Internettet . Så du kan let dele signalet til begge formål. EN kabel splitter vil tillade du at sende det samme signal til flere enheder.

Spørgsmålet er også, hvordan virker en coax splitter?

Coax splittere bruges i videotransmissionssystemer til at tage et enkelt videofeed og forgrene det til flere steder. Som navnet antyder, a lokke signal splitter tager strømmen på input-porten og deler den ligeligt mellem output-portene. For eksempel en 2-vejs splitter har en indgangsport og to udgangsporte.

Reducerer en coax splitter internethastigheden?

Ja, du vil få signalforringelse, når du deler et signal. Men hvis du har et godt stærkt signal, har det måske ikke den store indflydelse. Du vil gerne sikre dig en høj båndbredde splitter der understøtter et returfeed. Meget ældre, billigere splittere passer ikke til regningen.

Anbefalede: