Hvornår var mål en ting?
Hvornår var mål en ting?

Video: Hvornår var mål en ting?

Video: Hvornår var mål en ting?
Video: Denne Video Kan Gætte Hvor Du Er! 2024, Kan
Anonim

Virksomheden udgav stille og roligt AOL Instant Messenger, kendt almindeligvis som SIGTE i maj 1997.

Simpelthen så, hvornår blev mål populært?

AIM var populært fra slutningen af 1990'erne til slutningen af 2000'erne i Nordamerika, og var den førende instant messaging-applikation i denne region.

Man kan også spørge, hvem skabte mål? Oversigt. SIGTE - American Indian Movement - begyndte i Minneapolis, Minnesota, i sommeren 1968. Det begyndte at tage form, da 200 mennesker fra det indiske samfund mødte op til et møde indkaldt af en gruppe indfødte amerikanske samfundsaktivister ledet af George Mitchell, Dennis Banks og Clyde Bellecourt.

Er AIM på denne måde stadig en ting?

Det er et trist øjeblik: SIGTE , AOL's langvarige instant messenger-tjeneste, der var kernen i mange menneskers første sociale oplevelser på internettet, vil lukke ned én gang for alle den 15. december. AOL annoncerede nedlukningen i dag og erkendte, at folk nu kommunikerer på nye måder online, så SIGTE er ikke længere nødvendig.

Hvornår blev instant messaging populært?

Moderne, internetdækkende, GUI-baseret beskeder klienter, som de er kendt i dag, begyndte at tage fart i midten af 1990'erne med PowWow, ICQ og AOL Instant Messenger . Lignende funktionalitet var tilbudt af CU-SeeMe i 1992; Selvom det primært er et audio-/videochatlink, kan brugere også sende tekstbeskeder til hinanden.

Anbefalede: