Hvad er snapshot-isolationsniveau i SQL Server?
Hvad er snapshot-isolationsniveau i SQL Server?

Video: Hvad er snapshot-isolationsniveau i SQL Server?

Video: Hvad er snapshot-isolationsniveau i SQL Server?
Video: Snapshot isolation level in sql server 2024, Kan
Anonim

Snapshot isolationsniveau . Standard isolationsniveau af SQL server er LÆST FORPLIGTET når rækker er blevet opdateret i transaktion og nuværende transaktion er ikke forpligtet endnu. READ COMMITTED låser den pågældende række for den aktuelle transaktion.

På samme måde, hvad er snapshot-isolering i SQL Server?

I databaser, og transaktion behandling ( transaktion ledelse), snapshot isolation er en garanti for, at alle læsninger foretaget i en transaktion vil se en konsekvent øjebliksbillede af databasen (i praksis læser den de sidste forpligtede værdier, der eksisterede på det tidspunkt, den startede), og transaktion selv vil lykkes

Man kan også spørge, hvordan fungerer Snapshot-isolering? SNAPSHOT ISOLERING virker på den måde, at når en læsning udføres på en tabel, henter den den sidste version af de rækker, der blev begået på det tidspunkt, hvor transaktionen startede. Dette giver en konsekvent øjebliksbillede af dataene i transaktionen.

Derfor, hvad er isolationsniveau i SQL Server?

Transaktioner angiver en isolationsniveau der definerer i hvilken grad man transaktion må være isoleret fra ressource- eller dataændringer foretaget af andre transaktioner. Isolationsniveauer er beskrevet i forhold til hvilke samtidige bivirkninger, såsom dirty reads eller fantom reads, der er tilladt.

Hvordan kontrollerer jeg mit snapshot-isolationsniveau?

For at teste om øjebliksbillede transaktion isolationsniveau er aktiveret, skal du følge disse trin: Start SQL Server Profiler.

Bemærk For at få vist kolonnen Transaktions-ID skal du markere afkrydsningsfeltet Vis alle kolonner.

  1. Klik på Kør for at starte sporingen.
  2. Bearbejd Analysis Services-projektet i Business Intelligence Development Studio.

Anbefalede: