Hvad er forskellen mellem RMAN og eksport backup?
Hvad er forskellen mellem RMAN og eksport backup?

Video: Hvad er forskellen mellem RMAN og eksport backup?

Video: Hvad er forskellen mellem RMAN og eksport backup?
Video: konjunkturer og økonomiske sammenhænge 2024, April
Anonim

An RMAN backup er en fysisk backup og en datapumpe backup er en logisk backup . En database dump ved hjælp af expdp er en 1-gang eksport af et eller flere databaseskemaer. Det sikkerhedskopierer DDL (tabelstrukturer, visninger, synonymer, lagrede procedurer, pakker osv.), plus data.

Ved også, hvad er forskellen mellem backup og gendannelse?

Forskelle . EN backup er ikke automatisk, mens gendanne punkt oprettes automatisk af din computer. Også, i en backup , er kopierne af filerne placeret i en ekstern placering væk fra din computer, mens en gendanne sker internt på din computer.

For det andet, hvad er forskellen mellem traditionel eksport og Datapump? Forskellen mellem Traditional Export og Datapump Datapump fungerer på en gruppe filer kaldet dump-filsæt. Dog normalt eksport fungerer på en enkelt fil. Datapumpe få adgang til filer i server (ved hjælp af ORACLE-mapper). Traditionel eksport kan få adgang til filer i klient og server begge (ikke ved hjælp af ORACLE mapper).

Så hvad er eksport backup i Oracle?

Oracle Backup Typer Eksport er en logisk database sikkerhedskopier som udtrækker logiske definitioner og data fra databasen til en fil. Eksporter sikkerhedskopier er på tværs af platforme og kan nemt flyttes fra det ene operativsystem til det andet.

Hvad er Expdp og Impdp?

Datapump ekspdp / impdp nytte. ORACLE giver to eksterne hjælpeprogrammer til at overføre databaseobjekter fra en database til en anden database. Derefter fra 10g, introducerede ORACLE datapumpe ( ekspdp / impdp ) som en forbedring af traditionelle eksportværktøjer.

Anbefalede: