Hvad er Maven-målet?
Hvad er Maven-målet?

Video: Hvad er Maven-målet?

Video: Hvad er Maven-målet?
Video: Sådan måler du dit taljemål er din mave for stor 2024, April
Anonim

Det mål mappe er maven standard outputmappe. Når et projekt bygges eller pakkes, vil alt indholdet af kilderne, ressourcerne og webfilerne blive lagt ind i det, det vil blive brugt til at konstruere artefakter og til at køre test. Du kan slette alle mål mappeindhold med mvn clean-kommandoen.

Ved også, hvad er Mavens mål?

Hvornår Maven begynder at bygge et projekt, det træder gennem en defineret sekvens af faser og udfører mål , som registreres med hver fase. EN mål repræsenterer en konkret opgave, som bidrager til opbygning og styring af et projekt. Det kan være bundet til nul eller flere byggefaser.

Ved også, hvad er brugen af Maven clean? Brug . Det Maven Clean Plugin, som navnet antyder, forsøger at ren filerne og mapperne genereret af Maven under sin opbygning. Mens der er plugins, der genererer yderligere filer, er den Ren Plugin antager, at disse filer er genereret inde i målmappen.

Ved også, hvad er brugen af målmappe i Maven?

Det målmappe er maven standard output folder . Når et projekt bygges eller pakkes, vil alt indholdet af kilderne, ressourcerne og webfilerne blive lagt ind i det, det bliver Brugt til konstruktion af artefakter og til kørselstest. Du kan slette alle målmappe tilfreds med mvn clean-kommandoen.

Hvad er Maven bygget?

Maven er en bygge automatiseringsværktøj, der primært bruges til Java-projekter. Maven kan også bruges til bygge og administrere projekter skrevet på C#, Ruby, Scala og andre sprog. Maven er bygget ved hjælp af en plugin-baseret arkitektur, der gør det muligt at gøre brug af enhver applikation, der kan styres via standard input.

Anbefalede: