Hvad er selv __ klasse __ i Python?
Hvad er selv __ klasse __ i Python?

Video: Hvad er selv __ klasse __ i Python?

Video: Hvad er selv __ klasse __ i Python?
Video: ОДНА НОЧЬ С ЯЙЦОМ! ФЛАМПТИ БАМПТИ! 🩸 One Night at Flumpty's Прохождение 2024, Kan
Anonim

selv . _klasse_ er en reference til typen af den aktuelle instans. I tilfælde af abstract1 ville det være abstract1 klasse sig selv, hvilket er hvad du ikke ønsker med et abstrakt klasse.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er _ klasse _ i Python?

"_i det _ " er en reserveret metode i python klasser . Det er kendt som en konstruktør i objektorienterede koncepter. Denne metode kaldes, når et objekt er oprettet fra klasse og det tillader klasse at initialisere attributterne for en klasse.

Derudover, hvad er brugen af _ call _ i Python? Det _opkald_ metoden muliggør Python programmører til at skrive klasser, hvor instanserne opfører sig som funktioner. Både funktioner og forekomster af sådanne klasser kaldes callables. Det er endda muligt at overbelaste "+"-operatoren såvel som alle de andre operatorer for din egen klasses formål.

Desuden, hvad er self _ dict _ Python?

Grundlæggende indeholder den alle de attributter, der beskriver det pågældende objekt. Det kan bruges til at ændre eller læse attributterne. Citat fra dokumentationen for _dikt_ En ordbog eller andet kortlægningsobjekt, der bruges til at gemme et objekts (skrivbare) attributter. Husk, at alt er et objekt i Python.

Hvad er def _ init _(selv?

_i det_ er konstruktør for en klasse. Det selv parameter refererer til forekomsten af objektet (som denne i C++). klasse punkt: def _init_ ( selv , x, y): selv.

Anbefalede: