Hvad er en vognanalyse?
Hvad er en vognanalyse?

Video: Hvad er en vognanalyse?

Video: Hvad er en vognanalyse?
Video: Decision Tree CART - Machine Learning Fun and Easy 2024, Kan
Anonim

Klassifikations- og regressionstræ ( VOGN ) analyse opdeler rekursivt observationer i et matchet datasæt, bestående af en kategorisk (til klassifikationstræer) eller kontinuert (for regressionstræer) afhængig (respons) variabel og en eller flere uafhængige (forklarende) variable i progressivt mindre grupper

På denne måde, hvad er CART-metoden?

Et klassifikations- og regressionstræ ( VOGN ) er en forudsigelig algoritme, der bruges i maskinlæring. Den forklarer, hvordan en målvariabels værdier kan forudsiges baseret på andre værdier. Det er et beslutningstræ, hvor hver fork er en opdeling i en forudsigelsesvariabel, og hver node i slutningen har en forudsigelse for målvariablen.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er CART data mining? VOGN står for klassifikations- og regressionstræer. Det er en beslutningstræ-læringsteknik, der udsender enten klassifikations- eller regressionstræer.

Folk spørger også, hvordan fungerer CART-algoritmen?

Det algoritme er baseret på Classification and Regression Trees af Breiman et al (1984). EN VOGN træ er et binært beslutningstræ, der er konstrueret ved at opdele en node i to underordnede noder gentagne gange, begyndende med rodknuden, der indeholder hele indlæringseksemplet. Y Den afhængige variabel eller målvariabel.

Hvad er regressionstræanalyse?

Klassifikation træanalyse er, når det forudsagte resultat er den klasse (diskret), som dataene tilhører. Regressionstræanalyse er, når det forudsagte resultat kan betragtes som et reelt tal (f.eks. prisen på et hus, eller en patients opholdstid på et hospital).

Anbefalede: