Hvorfor har vi brug for NuGet-pakker?
Hvorfor har vi brug for NuGet-pakker?

Video: Hvorfor har vi brug for NuGet-pakker?

Video: Hvorfor har vi brug for NuGet-pakker?
Video: What is NuGet? | Nuget 101 [1 of 5] 2024, April
Anonim

NuGet leverer værktøjerne udviklere brug for til at skabe, udgive og forbruge pakker . Mest vigtigt, NuGet vedligeholder en referenceliste over pakker bruges i et projekt og evnen til at gendanne og opdatere dem pakker fra den liste.

I betragtning af dette, hvorfor bruger vi NuGet-pakken?

NuGet er -en Pakke ledelsessystem til Visual Studio. Det gør det nemt at tilføje, opdatere og fjerne eksterne biblioteker i vores Ansøgning . Det gør det nemt at tilføje, opdatere og fjerne eksterne biblioteker i vores Ansøgning . Brug af NuGet , vi kan skabe vores eget pakker nemt og gøre det tilgængeligt for andre.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan åbner jeg en NuGet-pakke? på værktøjslinjen i Assembly Explorer-vinduet, eller vælg Filer | Åben fra NuGet-pakker Cache i hovedmenuen. Dette vil åben det Åben fra NuGet-pakker Cache dialog. Dialogen viser pakker fra alle NuGet cache-placeringer på din maskine. Brug søgefeltet i dialogen til at finde den ønskede pakke.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad står NuGet for?

NuGet er en gratis og open source-pakkehåndtering designet til Microsofts udviklingsplatform (tidligere kendt som NuPack). Siden introduktionen i 2010, NuGet har udviklet sig til et større økosystem af værktøjer og tjenester. NuGet distribueres som en Visual Studio-udvidelse.

Hvordan ved jeg, om min NuGet-pakke er brugt?

I Visual Studio, brug det Hjælp > Om Microsoft Visual Studio-kommandoen og se på version, der vises ved siden af NuGet-pakke Manager. Alternativt, start pakken Manager Console (Værktøjer > NuGet-pakke Leder > Pakke Manager Console) og indtast $host for at se oplysninger om NuGet inklusive det version.

Anbefalede: