Hvordan laver man en backend-test?
Hvordan laver man en backend-test?

Video: Hvordan laver man en backend-test?

Video: Hvordan laver man en backend-test?
Video: 🚀 AMAZON 2.0 возвращается! - ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН за 6 часов - Часть 2 2024, Kan
Anonim

Backend test er en type afprøvning der kontrollerer applikations- og databaselaget i en 3-lags arkitektur. I en kompleks softwareapplikation som ERP, back-end test ville indebære kontrol af forretningslogikken i applikationslaget. Til enklere applikationer, backend test kontrollerer serversiden eller databasen.

Heraf, hvad er backend-test?

Backend test er defineret som en type afprøvning der tjekker serversiden eller databasen. Det er også kendt som database Afprøvning . De data, der indtastes i frontend, vil blive gemt i bagende database. Dataene vil blive organiseret i tabellerne som record, og de bruges til at understøtte indholdet på siden.

På samme måde, hvordan udføres API-testning? API test er en type software afprøvning det involverer afprøvning applikationsprogrammeringsgrænseflader ( API'er ) direkte og som en del af integrationen afprøvning for at afgøre, om de lever op til forventningerne til funktionalitet, pålidelighed, ydeevne og sikkerhed. Siden API'er mangler en GUI, API test er udført ved beskedlaget.

hvad er forskellen mellem frontend-test og backend-test?

NØGLE FORSKEL Frontend-test kontrollerer præsentationslaget i en 3-lags arkitektur, mens backend test kontrollerer applikationen og databaselaget i en 3-lags arkitektur. Frontend test udføres altid på GUI, hvorimod backend test involverer databaser og forretningslogik afprøvning.

Hvad er backend-værktøj?

For at få serveren, applikationen og databasen til at kommunikere med hinanden, bagende udviklere bruger server-side sprog som PHP, Ruby, Python, Java og. Net til at bygge en applikation, og værktøjer som MySQL, Oracle og SQL Server til at finde, gemme eller ændre data og sende dem tilbage til brugeren i frontend-kode.

Anbefalede: